امور شاهد و ایثارگر

ستاد شاهد وایثار گران دانشکده علوم پزشکی بهبهان ورود شما را به این صفحه خوش آمد میگوید:

ستاد شاهد و ایثار گران مستقر در ساختمان مرکزی دانشکده علوم پزشکی می باشد . این ستاد با اتکال به نیروی لایزال الهی و با رهنمودهای حضرت امام (ره) ومقام معظم رهبری مبنی بر تکریم یادگاران و مجاهدان راه حق و پاسداشت خدمات ارزنده آنان این ظرفیت را دارد که با بهره مندی از پتانسیل های موجود در راستای ارائه خدمات شایسته به پرسنل و دانشجویان شاهد و ایثارگر در زمینه های مختلف : علمی آموزشی ، فرهنگی ، پژوهشی ، خدمات مشاوره ای و ... همچنین رسیدگی به دغدغه ها و مشکلات آنان با همکاری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان زمینه های پیشرفت این عزیزان را فراهم کند.

اعضای ستاد شاهد وایثار گران:

1. ریاست محترم دانشکده (رئیس ستاد)
  2. معاون محترم آموزش
  3. دبیر ستاد شاهدو ایثارگران
  4. رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان
  5. معاون دانشجویی و فرهنگی
  6. یک نفر از استاید مشاور شاهد وایثار گر با معرفی دبیر ستاد
  7. دونفر از دانشجویان شاهد وایثار گر بعنوان نماینده

تعاریف:

دانشجوی شاهد و ایثار گر:

دانشجوی شاهد و ایثار گر به کلیه دانشجویان دانشگاه ها وآموزشکده های تحت پوشش وزارت آموزش پرورش بهداشت درمان وآموزش پزشکی و علوم تحقیقات و فناوری که در یکی موارد زیر صدق کند اطلاق میشود.

1. فرزند شهید
  2. همسرشهید
  3. آزاده
  4. جانباز 25% به بالا